E-pošta: info@vseza-ogrevanje.si - Tel: 041 37 92 72

Najcenejši v ponudbi HERZ uplinjevalnih kotlov na po/ena so kotli HERZ Firestar Lambda. Kotel je zanimiv glede ponudbe na tržišču, saj drugače kot pri naši konkurenci, ima omenjeni kotel še vedno regulacijo zgorevanja takšno, kot je pri HERZ Firestar BioControl kotlu, kar pomeni regulacijo primarnega in sekundarnega zraka s servo motorji, sesa/ni ventilator s spremenljivimi obrati in lambda senzor, ki preko elektronike posreduje informacijo o presežku zraka za regulacijo zgorevanja ter temperaturnim tipa/om dimnih plinov, preko katerega se omejuje temperatura na izhodu v dimnik.

Je izjemen produkt domačega Slovenskega proizvajalca Valtis ogrevanje d.o.o. iz Maribora, ki se je na Slovenskem tržišču začel uveljavljati že konec leta 2005 pod imenom "Pelematic 27".

Peletka 25 je avtomatiziran peletni kotel, kotlovska regulacija omogoča popolnoma avtomatsko delovanje kotla, od vžiga, ugašanja in ponovnega vžiga. Na podlagi 5 - stopenjskega delovanja, kotel svojo moč nenehno prilagaja potrebam gospodinjstev, zato je izkoristek kotla visok, stroški ogrevanja pa nizki.
Kotel ima kar 5 letno garancijo na vodotesnost kotla in 2 leti garancije na popolno delovanje. Servisna mreža je na voljo po vsej Sloveniji.
Preberi več

Patentirana tehnologija Zubadan Inverter predstavlja trenutno najboljšo izbiro tehnologij za delovanje toplotnih črpalk zrak/voda. Hladilni krog naprav Zubadan z HIC podhlajevalnikom in Flash injection kompresorji omogoča stabilen masni pretok hladilnega medija tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah.
Tako lahko sistem zagotovlja celotno nazivno toplotno moč naprave tudi pri zunanji temperaturi -15°C. Prav tako je s tem toplotnim črpalkam Zubadan omogočeno zanesljivo in učinkovito delovanje pri zunanji temperaturi -25°C. To pomeni, da je klasično predimenzioniranje sistema zaradi nizkih zunanjih temperatur pri uporabi toplotnih črpalk Zubadan popolnoma odveč!

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas lahko kadarkoli na 041 37 92 72 od 8:00 do 19:00, od ponedeljka do sobote.

Prijava na E-novice