E-pošta: info@vseza-ogrevanje.si - Tel: 041 37 92 72

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na kmetijsko obrtnem sejmu v Komendi, ki se bo odvijal na razstavišču v Komendi od 7.10. do 9.10.2016 . Na razstavnem prostoru št. 235 vam bomo z veseljem predstavili široko ponudbo naših programov in vrhunskih izdelkov priznanih evropskih in domačih proizvajalcev. Na našem razstavnem prostoru bo moč videti kotle na biomaso, kaminske peči, toplotne črpalke, solarne sisteme, klime proizvajalcev kot so Valher, Elledi, Bosch, Mitsubishi in Windhager. Na sejmu bomo predstavili kar nekaj novosti, saj proizvajalci stalno razvijajo nove produkte in izpopolnjujejo tehnične rešitve obstoječih.

Na sejemskem prostoru vam bomo svetovali o različnih možnostih ogrevanja z obnovljivimi viri energije tako da najdemo najboljšo dolgoročno rešitev za vaše potrebe.

Veseli bomo vašega obiska!

Solahart je vodilni v svetu na področju razvoja solarnih kolektorjev . Proizvajajo jih že od leta 1953. Solahart kolektorji imajo v primerjavi z drugimi ploščatimi kolektorji večjo selektivnost. V kolektorju je 35 kanalov oblikovanih tako, da zajema svetlobo iz večih smeri. Kolektor je dobro izoliran in ima 5 mm kaljeno steklo. Zdrži točo do 5 cm. Solahart kolektorji imajo to prednost, da se lahko postavijo direktno na streho pomembno je le da ima streha minimalen predpisan naklon. Tako je tudi montaža precej enostavnejša in ne zahteva dodatne konstrukcije, razen pri ravnih strehah.

Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, objavlja, da je Javni poziv 24SUB-OB14 in 25SUB-OB 14 Nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb (Uradni list RS, št. 50/14) z dnem 4.7.2014 zaključen.

Mitsubishi Electric je vodilni v svetu pri klimatskih sistemih za stanovanjske, trgovsko poslovne in prav tako industrijske objekte. Prizadevanje k boljšemu in bolj udobnemu življenju v prostorih se je začelo že leta 1921, s predstavitvijo električnega ventilatorja. Ta je postal takojšen hit in malo več kot 10 let kasneje je Mitsubishi Electric začel proizvajati hladilne sisteme. Izziv, da ustvari klimatske naprave, ki bi lahko sledile vedno spreminjajočim se Japonskim klimatskim pogojem, je pripeljal do razvoja nadvse sofisticiranih in trpežnih naprav in sistemov, ki lahko prenesejo konstantno uporabo v vseh klimatskih pogojih na svetu. Največji poudarek je na tehnologiji klimatske naprave, ki je usmerjena v razvoj z odličnimi energetskimi prihranki, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Mitsubishi Electric klimatska naprava omogoča leta in leta nemotene uporabe.

Preverite našo ponudbo

Od 28.2.2014, dalje je odprt razpis za nepovratna sredstva Eko sklada. Glede na lanskoletne izkušnje priporočamo, da vloge za uveljavljanje pravic za delno povračilo stroškov oddate čim prej, saj je v letu 2013 razpis trajal le do 19. julija. Glede na razpoložljiva sredstva in vedno več možnosti za prijavo na razpis predvidevamo, da se bodo sredstva porabila letos še prej.


SUBVENCIJE ZA PROIZVODE IZ NAŠEGA RODAJNEGA PROGRAMA IZKORISTITE TAKOJ

NAJUGODNEJŠA BANKA ZA FIZIČNE OSEBE PO RAZISKAVI REVIJE FINANCE IN ZPS

Vaša naklonjenost in zaupanje ter zvestoba Delavski hranilnici d.d. Ljubljana je neprecenljiv prispevek k našemu uspešnemu dosedanjemu razvoju.
Ob tej priložnosti vas seznanjamo s kratkim pogledom na prehojenih 23 let. Ponosni na preteklost in na sedanje odlično poslovanje, smo v teh kriznih časih zazrti predvsem v iskanju novih priložnosti, ki nam omogočajo našo svetlo prihodnost.

Sonce, veter, voda, zemlja in biomasa so viri energije prihodnosti.

Kot alternativa konvencionalnim virom energije imajo številne prednosti. Pri njihovi pridobljeni moči električne in toplotne energije se ne proizvajajo nobene emisije toplogrednih plinov in so okolju prijazna energija žal pa se moramo zavedati, da sonce ne sije vsak dan in veter ne piha povsod enako.

Kljub temu pa mora biti na razpolago vedno dovolj energije. Tudi tam, kjer je nebo prekrito z oblaki.

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas lahko kadarkoli na 041 37 92 72 od 8:00 do 19:00, od ponedeljka do sobote.

Prijava na E-novice